ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.itspower.com δέχεται τιςπιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express,  Diners και China Unionpay.

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας,ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στη διαδικασίαπληρωμής της παραγγελίας του.  Η χρέωσητης πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίησητων στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος γιατην ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι καιο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής ο πελάτης θα  μεταφερθεί στη σελίδα της Paypal. Εκεί, θαπρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει και έπειτα να ολοκληρώσει τηνπαραγγελία του στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.itspower.com

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο τηςπαραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό του www.itspower.com.  Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θατύχει επεξεργασίας, αλλά θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί ηκατάθεση σας (συνήθως μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως και με τηντράπεζα). Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει την κατάθεσή σας εντός 3 εργάσιμων ημερών,η παραγγελία θα ακυρώνεται. Στην αιτιολογία της κατάθεσης παρακαλείσθε ναδίνετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ο τραπεζικόςλογαριασμός, όπου μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ:ALPHA BANK
IBAN: GR35 0140 1470 1470 0200 2007994
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 147002 002 007994

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Ο πελάτης πληρώνει την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποίαενεργεί κατ’ εντολή του www.itspower.com, με την παράδοση του προϊόντος στοτόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο τηςταχυμεταφορικής εταιρίας. Η υπηρεσία αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι 4,00€.Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δε μπορεί ναυπερβεί τα 200€. Η υπηρεσία αντικαταβολών δεν είναι διαθέσιμη στην Κύπρο.

Και στους τέσσερις παραπάνω τρόπους πληρωμής υπάρχει ηδυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερουςεπαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία:επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, και τηλέφωνο.

Τέλος, στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνεικάποιο προϊόν που δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο αλλά αναμένεται ,ή αφορά‘’προ-παραγγελία’’, η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω πιστωτικήςκάρτας, Paypal ή Τραπεζικής κατάθεσης.

 


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout