ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΕΓΓΥΗΣΗ

Ενδείξεις φθοράς / παραβίασης κατά την παραλαβή

Εάν, κατά την παραλαβή, διαπιστώσετε ότι η συσκευασία είναι χτυπημένη, σκισμένη, παραβιασμένη παρακαλούμε να ελέγξετε το περιεχόμενο, παρουσία του μεταφορέα, για να επιβεβαιώσετε την καλή του κατάσταση. Εάν η κατάσταση του προϊόντος δεν είναι καλή ή έχετε αμφιβολίες, παρακαλούμε να μην παραλάβετε και να μας ενημερώσετε άμεσα. Εάν παραλάβετε συσκευασία η οποία είναι προβληματική, και αντιληφθείτε αργότερα ότι το προϊόν δεν είναι σε καλή κατάσταση, δυστυχώς δεν μπορείτε να το επιστρέψετε.

Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν λειτουργεί.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την παραγγελία του σωστού προϊόντος για το όχημά του. Δεν δεχόμαστε επιστροφές λόγω λάθος επιλογής του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας όμως, ούτως ώστε να σας προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν για το όχημά σας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την έκδοση του παραστατικού πώλησης.  Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία, με όλα τα τυχόν συμπεριλαμβανόμενα είδη / εξαρτήματα και σε καλή κατάσταση.  Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα.

Στην περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος, και εφόσον διαπιστωθεί ότι όντως είναι ελαττωματικό, θα σας το αντικαταστήσουμε εντός εύλογου χρονικού ορίου. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν και ο χρόνος παράδοσης είναι μεγάλος, τότε θα πιστωθεί ο λογαριασμός σας με το αντίστοιχο ποσό, και θα μπορείτε, εντός 60 ημερών, να αγοράσετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν επιθυμείτε, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (από τα προϊόντα τα οποία έχουμε σε απόθεμα).

Εγγύηση προϊόντων

Όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους από την ημερομηνία του παραστατικού πώλησης, εκτός από αναλώσιμα προϊόντα (π.χ. υγρά, φίλτρα, τακάκια) και υλικά τριβής. Για να επιστραφεί ένα προϊόν, εντός εγγύησης, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε άμεσα και να διατηρείτε το παρασταστικό αγοράς σε καλή κατάσταση. Τα έξοδα αποστολής προς τον προμηθευτή καλύπτονται από τον αγοραστή, ενώ σε περίπτωση βλάβης από υπαιτιότητα του αγοραστή, καλύπτονται από εκείνον και τα έξοδα επιστροφής.

Τα προϊόντα που καλύπτονται από εγγύηση είτε επισκευάζονται είτε αντικαθιστώνται από τον προμηθευτή μας, σε περίπτωση υπαιτιότητας του εργοστασίου. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει παραπάνω από ό,τι θα περιμένατε, οπότε ζητούμε την κατανόησή σας.
Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout