ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.itspower.com δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και China Unionpay.

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα λάβει ένα σύνδεσμο με τον οποίο μπορεί να χρεώσει την πιστωτική / χρεωστική του κάρτα.  Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό μας.  Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα τύχει επεξεργασίας, αλλά θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεση σας (συνήθως μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως και με την τράπεζα). Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει την κατάθεσή σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται. Στην αιτιολογία της κατάθεσης παρακαλείσθε να δίνετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί, όπου μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: VIVA Payment Services / IBAN: GR5070100000000445613837691

ΤΡΑΠΕΖΑ: Eurobank / IBAN: GR1402603350000280201523514


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ VIVA WALLET

Αν διαθέτετε Viva Wallet, μπορείτε να κάνετε απευθείας μεταφορά στον λογαριασμό μας, με χρήση του ΑΦΜ μας 801563540 (μεταφορά σε Viva Wallet Business)


ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ VIVA SPOT

Με έναν κωδικό που θα σας στείλουμε, μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε συνεργαζόμενο Viva Spot της περιοχής σας (ενδεικτικά: MyMarket Supermarket, Wind, Shell)


Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο πληρωμής για εσάς.


Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, και τηλέφωνο.


 


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout