ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται εντός Ελλάδας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή με πρακτορείο εθνικών μεταφορών στον τόπο που έχετε υποδείξει στο βήμα “Παράδοση”, κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές γίνονται και από το κατάστημά μας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών.  Για αποστολές εκτός Ελλάδας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής και το αντίστοιχο κόστος.


ΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.itspower.com  παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παραγγελία σας δρομολογείται αμέσως μόλις την πραγματοποιήσετε και συνήθως έρχεται στα χέρια σας μεταξύ 3 ως 5 εργάσιμων ημερών για αποστολές σε όλη την Ελλάδα & την Κύπρο.  Για τις υπόλοιπες χώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί μόνο στα στοιχεία που μας έχετε δώσει, ή μπορεί να γίνει παραλαβή από το κατάστημα. Παρακαλείσθε να λαμβάνετε υπ’ όψιν σας ότι οι αποθήκες του E-shop λειτουργούν ημέρες και ώρες καταστημάτων. 


Σημείωση:
Το www.itspower.com δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout